Nina+Edelvajs+Mean

700.00 рсд

Nina+Edelvajs+Mean je trobojna stablašica, jako mirisna i dekorativna, nešto sitnijeg cveta. Odlikuje se čestim cvetanjem tokom vegetacije i obrazovanju velikog broja cvetova.

U ponudi su dvogodišnje sadnice kalemljene na oko metar visine, okrugle krošnje.

Šifra proizvoda: nem1 Kategorije: , , Oznake: , ,
Podeli sa prijateljima

Opis

Nina+Edelvajs+Mean je trobojna stablašica, jako mirisna i dekorativna, nešto sitnijeg cveta. Odlikuje se čestim cvetanjem tokom vegetacije i obrazovanju velikog broja cvetova.

U ponudi su dvogodišnje sadnice kalemljene na oko metar visine, okrugle krošnje.

Ruže stablašice predstavljaju nezaobilazan cvetni element svakog luksuznog vrta. Veoma su lake i jednostavne za održavanje, ne zauzimaju puno prostora i cvetaju skoro čitave godine. Oplemeniće svaki prostor i dati notu luksuza i elegancije. Kaleme se na oko metar visine tako da se veoma lako uklapaju sa nižim ukrasnim sadnicama. Odlično uspevaju direktno zasađene u vrtu ili u dekorativnoj saksiji. Zahvaljujući velikom broju boja, veličini cvetova i mirisa lako se postiže zamišljena cvetna idila. Ruže loptaste krošnje je potrebno redovno orezivati kako bi se zadržao okrugli oblik i punoća krošnje. Orezivanjem se provocira rast novih grančica i pupoljaka pa se vremenom postiže gusto razgranata i široka krošnja puna božanstvenih cvetova.

Nega i održavanje:

Primenom redovnih mera nega produžićete život sadnice i dobiti kvalitetnu i zdravu biljku. To podrazumeva upotrebu plodne zemlje, redovno zalivanje i prihranjivanje tokom vegetacije. Kako bi se oformila bujna krošnja sa mnoštvom sitnih grana i cvetova vrši se drastično rezanje u proleće ili u jesen a podrezivanje tokom godine. Vremenom dolazi do pojave letorasta duž stabla koji se odmah uklanjaju oštrim makazama i to što bliže stablu. Takođe je poželjno redovno uklanjanje precvetalih cvetova čime se provocira brže formiranje novih pupoljaka. U slučaju pojave lisnih vaši, crne pegavosti listova ili nekih drugih bolesti odnesite zaraženi deo biljke u poljoprivrednu apoteku i primenite odgovarajuće sredstvo. Nakon toga prihranite sadnicu kako bi ojačala. Prihranjivanje se može obaviti organskim ili mineralnim đubrivom. Poželjna je upotreba organskog đubriva na proleće a mineralnog tokom vegetacije. Ruže kalemljene na stablu su u opasnosti od izmrzavanja u slučaju jako niskih temperatura. Kako biste to sprečili pre zime uvijte krošnju, naročito mesto gde je kalem (mesto na kome se spajaju grane sa stablom) sa više slojeva agrotekstila ili nekom pamučnom tkaninom.

Sadnice ruža stablašica NINA VAJBUL možete kupiti u našem vrtnom centru u rasadniku u Beogradu na Pančevačkom putu 86 ili da Vam se isporuče kurirskom službom. Cena isporuke 1-5 sadnica ruža stablašica NINA VAJBUL je 530 din po adresi.

Naše biljke redovno prolaze fitisanitarne preglede kako šumških tako i fito inspekcije tako da bolesnih i zaraženih biljaka nemamo.

Podeli sa prijateljima

Dodatne informacije

Dimenzije 100 cm

Dostava & Plaćanje

  • Minimum 10 ruža u paketu. Naručivati 10, 20, 30…
  • Minimum 2 stablašice u paketu. Paket je do 10 stablašica. Ako naručite 12, to su dva paketa. Jedan od 10 i drugi od 2.
  • Minimum 2 četinara u paketu.
  • Minimum 2 sadnice žbunastih biljaka u paketu.
  • Minimum 1 lišćar u paketu.
  • Cena poštarine po jednom paketu je 500 dinara.

Oni koji naruče 10 ili više stablašica, obavezno uplata se mora izvršiti na naš tekući račun ili Post Net uslugom na broj telefona.

Podaci  za uplatu su:
Vladan Lević
Selište bb, 37245 Velika Drenova
Broj računa: 265-0000006652201-87
Telefon: 063 178 2 622

U cenu naručenih artikala nije uračunata cena dostave. Cenu dostave možete sani izračunati na osnovu narudžbe ili se informisati kod nas na 063 178 2 622 – Vlada Lević
Svi artikli koji su trenutno rasprodati, mogu se rezervisati za sledeću sezonu pozivom na broj: 063 178 2 622
063 765 8 897

Podeli sa prijateljima