Pupust
14 %
OFF
Save 100.00 рсд

Skarlet

600.00 рсд

Idealne su za male vrtove, za sadnju u žardinjerama, za isticanje ulaza ili pored staza.
U ponudi su dvogodišnje sadnice kalemljene na oko metar visine, okrugle krošnje.
Širina krošnje oko 1m.

Sade se na rastojanju od 1,2 – do 1,5m – po izboru

Šifra proizvoda: sac3 Kategorije: , Oznake: ,
Podeli sa prijateljima

Opis

Ruža stablašica Scarlet M. Dekor je ruža sitnijeg cveta intenzivno crvene boje. Odlikuje se čestim cvetanjem, cvetovi su gusto nanizani na granama.

U ponudi su dvogodišnje sadnice kalemljene na oko metar visine, padajuće forme.

Ruže stablašice predstavljaju nezaobilazan cvetni element svakog luksuznog vrta. Veoma su lake i jednostavne za održavanje, ne zauzimaju puno prostora i cvetaju skoro čitave godine. Oplemeniće svaki prostor i dati notu luksuza i elegancije. Kaleme se na oko metar visine tako da se veoma lako uklapaju sa nižim ukrasnim sadnicama. Odlično uspevaju direktno zasađene u vrtu ili u dekorativnoj saksiji. Zahvaljujući velikom broju boja, veličini cvetova i mirisa lako se postiže zamišljena cvetna idila. Ruže stablašice padajuće forme su nastale od ruža puzavica. Karakterišu ih grane koje se pružaju ka zemlji i formiranje mnogo cvetova duž grana. Orezivanjem se provocira rast novih grančica i pupoljaka pa se vremenom postiže gusto razgranata krošnja puna božanstvenih cvetova. Po želji se može postaviti potpora za ruže žalosne forme, kišobranaste konstrukcije koja daje oblik krošnji i štiti stablo od jakih vetrova.

Podeli sa prijateljima

Dostava

  • Minimum 10 ruža u paketu. Naručivati 10, 20, 30…
  • Minimum 2 stablašice u paketu. Paket je do 10 stablašica. Ako naručite 12, to su dva paketa. Jedan od 10 i drugi od 2.
  • Minimum 2 četinara u paketu.
  • Minimum 1 lišćar u paketu.
  • Cena poštarine po jednom paketu je 400 dinara.

U cenu naručenih artikala nije uračunata cena dostave. Cenu dostave možete sani izračunati na osnovu narudžbe ili se informisati kod nas na 063 178 2 622 – Vlada Lević
Svi artikli koji su trenutno rasprodati, mogu se rezervisati za sledeću sezonu pozivom na broj: 063 178 2 622
063 765 8 897

Podeli sa prijateljima