Šarl de Gol

150.00 рсд

Nema na zalihama

Pregledaj listu želja.
Šifra proizvoda: sdg1 Kategorije: , Oznake: ,
Podeli sa prijateljima

Opis

Ruža čajevka Šarl de Gol – kalemljene sadnice.

Mistična ljubičasta ruža izdvojiće se u vašem vrtu svojom upečatljivom bojom i krupnim cvetovima. Specifična po svojim tamno ljubičastim pupoljcima koji kada se potpuno otvore postaju intenzive violet boje. Cvetovi su jako postojani pogodni za rezani cvet, bukete, aranžmane. Ljubičasto cveće je često u upotrebi za dekoraciju venčanja i raznih svečanosti. Odlično se uklapa sa belom i zelenom bojom.

Ruže čajevke su najčešće gajene ruže u vrtovima, parkovima i baštama. Rastu do 1 m visine i obrazuju gust i razgranat grm sa mnoštvom krupnih cvetova. Od davnina su omiljena sorta ruža jer sem što krase baštu, najviše se koriste za bukete i vaze. Ruže čajevke imaju veliki ekonomski značaj jer se nalaze na vrhu liste najprodavanijeg rezanog cveta. Ruža je omiljeni cvet za dekoraciju venčanja, raznih svečanosti i luksuznih događaja. Odlično se kombinuje sa drugim cvetnim vrstama kao i dekorativnim sadnicama.

Nega i održavanje:

Primenom redovnih mera nega produžićete život sadnice i dobiti kvalitetnu i zdravu biljku. To podrazumeva upotrebu plodne zemlje, redovno zalivanje i prihranjivanje tokom vegetacije. Kako bi se oformila bujna krošnja sa mnoštvom sitnih grana i cvetova vrši se drastično rezanje u proleće ili u jesen i opciono podrezivanje tokom godine. Takođe je poželjno redovno uklanjanje precvetalih cvetova čime se provocira brže formiranje novih pupoljaka i intenzivnije cvetanje. U slučaju pojave lisnih vaši, crne pegavosti listova ili nekih drugih bolesti odnesite zaraženi deo biljke u poljoprivrednu apoteku i primenite odgovarajuće sredstvo. Nakon toga prihranite sadnicu kako bi ojačala. Prihranjivanje se može obaviti organskim ili mineralnim đubrivom. Poželjna je upotreba organskog đubriva na proleće a mineralnog tokom vegetacije.

Ruža čajevka Šarl de Gol cveta od kraja maja do prvih jačih mrazeva u zimu. Cveta i na štapu. Poželjno je posle precvetavanja da se oreže kako bi ponovo formirala cvet. Od pupoljka do cvetanja u proleće potrebno je oko 9 nedelja.

Lager i cena sadnica ruža zavisi od vremena sadnje i isporuke.
Kada nisu u vegetaciji (novembar-mart) sadnice isporučujemo u strečovanom busenu, a u toku vegetacije (april-oktobar) lager sadnica je u pvc saksiji od 1-3 lit. i ne preporučuje se isporuka kuriskim službama, već samo u maloprodaji.

Sadnice ruže možete kupiti u našem vrtnom centru, rasadniku u Beogradu na Pančevačkom putu 86, ili da Vam se isporuče kurirskom službom. Cena isporuke 1-50 sadnica ruže je 530 din po adresi.

Minimalna porudžbina putem sajta je u iznosu od 2000din (možete kreirati porudžbinu koja sadrži i više različitih artikala, različite cenovne kategorije). Proizvode u vrednosti ispod ovog minimuma možete kupiti direktno u našoj maloprodaji.

Po preuzimanju robe, sadnica, semena ASC Garden nema više mogućnost nadzora i nege istih tako da ne može dati garanciju na dalje. Za sadnice kao živo biće nije moguće dati garanciju ni dan posto napuste rasadnik. Ne možemo uticati na održavanje i negu istih, samim tim i na dalji rast i razvitak istih.

Naše biljke redovno prolaze fitisanitarne preglede kako šumških tako i fito inspekcije tako da bolesnih i zaraženih biljaka nemamo.

Podeli sa prijateljima

Dostava & Plaćanje

  • Minimum 10 ruža u paketu. Naručivati 10, 20, 30…
  • Minimum 2 stablašice u paketu. Paket je do 10 stablašica. Ako naručite 12, to su dva paketa. Jedan od 10 i drugi od 2.
  • Minimum 2 četinara u paketu.
  • Minimum 2 sadnice žbunastih biljaka u paketu.
  • Minimum 1 lišćar u paketu.
  • Cena poštarine po jednom paketu je 500 dinara.

Oni koji naruče 10 ili više stablašica, obavezno uplata se mora izvršiti na naš tekući račun ili Post Net uslugom na broj telefona.

Podaci  za uplatu su:
Vladan Lević
Selište bb, 37245 Velika Drenova
Broj računa: 265-0000006652201-87
Telefon: 063 178 2 622

U cenu naručenih artikala nije uračunata cena dostave. Cenu dostave možete sani izračunati na osnovu narudžbe ili se informisati kod nas na 063 178 2 622 – Vlada Lević
Svi artikli koji su trenutno rasprodati, mogu se rezervisati za sledeću sezonu pozivom na broj: 063 178 2 622
063 765 8 897

Podeli sa prijateljima