Pupust
14 %
OFF
Save 20.00 рсд

Simpatija

120.00 рсд

Jedna od najlepših crvenih ruža puzavica. Cvetovi su krupni, somotaste, kao krv crvene boje, jakog mirisa. Izrazito bujnog rasta(2-4m), sa snažnim izbojcima i tamno – zelenim listovima otpornim prema bolestima. Cveta tokom cele godine.

Šifra proizvoda: sim1 Kategorije: , Oznake: ,
Podeli sa prijateljima

Opis

Ruža Simpatija je jedna od najlepših crvenih ruža puzavica. Cvetovi su krupni, somotaste,kao krv crvene boje, jakog mirisa. Izrazito bujnog rasta(2-4m), sa snažnim izbojcima i tamno – zelenim listovima otpornim prema bolestima. Cveta tokom cele godine.
Krupnih,divnih cvetova, rastu od 2-4m. Kod svih sorti cvetanje je neprekidno i produženo tokom cele godine.Vecina sorti je jako mirisnih cvetova.
Na jednoj cvetnoj dršci najcešce imaju više cvetova. Puzavice-penjacice su pogodne za formiranje cvetnih živih ograda,pergola,hladnjaka, za maskiranje zidova i neuglednih pozadina.
To su sorte visokih i jakih izdanaka i za njihovo gajenje je potreban oslonac, mada se mogu gajiti bez oslonca kada padaju dole i u grupi izgledaju vrlo privlacno. Sade se na rastojanju od 1-2 m.

Podeli sa prijateljima

Dostava

  • Minimum 10 ruža u paketu. Naručivati 10, 20, 30…
  • Minimum 2 stablašice u paketu. Paket je do 10 stablašica. Ako naručite 12, to su dva paketa. Jedan od 10 i drugi od 2.
  • Minimum 2 četinara u paketu.
  • Minimum 1 lišćar u paketu.
  • Cena poštarine po jednom paketu je 500 dinara.

U cenu naručenih artikala nije uračunata cena dostave. Cenu dostave možete sani izračunati na osnovu narudžbe ili se informisati kod nas na 063 178 2 622 – Vlada Lević
Svi artikli koji su trenutno rasprodati, mogu se rezervisati za sledeću sezonu pozivom na broj: 063 178 2 622
063 765 8 897

Podeli sa prijateljima