Spiralna tuja Smaragd

3,000.00 рсд

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: st Kategorije: , Oznake: , ,
Podeli sa prijateljima

Opis

Spiralna tuja Smaragd – Thuja Smaragd, oblikovane u spiralu visine do 100 cm.

Spiralna tuja Smaragd je jako dekorativna sadnica koja će oplemeniti svaki prostor i uneti dozu elegancije i luksuza. Najčešće se sadi ispred ulaza kuća, poslovnih zgrada, hotela. Ovakav vid formiranja sadnica je osmišljen sa namerom da zadivi i impresionira. Podjednako dobro uspeva u velikim saksijama kao i direktno zasađena u zemlju. Izuzetno lepo izgleda u soliternoj sadnji u kombinaciji sa dekorativnim kamenom ili malčom u boji ili u grupaciji sa nižim biljkama. Zahvaljujući vitoj formi ima široku upotrebnu vrednost u pejzažnoj arhitekturi.

Spiralna tuja Smaragd je dobijena strogom selekcijom u rasadniku, gde se odgovarajući primerci orezuju u mogući oblik.

Od mera nege je neophodno redovno zalivanje, naročito u toplom periodu godine i sadnja u kvalitetnu i plodnu zemlju. Potrebno je redovno orezivanje kako bi se zadržao pravilan spiralan oblik i gustina sadnice. Nekada će tokom godine biti dovoljno dva puta orezati sadnicu, nekada više. Preporuka je da se ova mera vrši redovno jer se time sprečava formiranje debljih grana i lakše se prati zadata forma. U jesen se mogu javiti suve četine koje se jednostavno uklanjaju rukom. Za zdravu sadnicu, tamno-zelenu boju i kvalitetan rast neophodno je prihranjivanje nekoliko puta tokom vegetacije u periodu intenzivnog rasta od marta do oktobra.

Napomena : cena od 2.000 dinara je cena sadnice spiralne tuje Smaragd u busenu. Postoji mogućnost isporuke kuririskom službom. Cena isporuke od 1-2 sadnica spiralne tuje smaragd je 530 din po adresi.

Upustvo za sadnju i održavanje tuja smaragd

Minimalna porudžbina putem sajta je u iznosu od 2000din (možete kreirati porudžbinu koja sadrži i više različitih artikala, različite cenovne kategorije). Proizvode u vrednosti ispod ovog minimuma možete kupiti direktno u našoj maloprodaji.

Po preuzimanju robe, sadnica, semena ASC Garden nema više mogućnost nadzora i nege istih tako da ne može dati garanciju na dalje. Za sadnice kao živo biće nije moguće dati garanciju ni dan posto napuste rasadnik. Ne možemo uticati na održavanje i negu istih, samim tim i na dalji rast i razvitak istih.

Naše biljke redovno prolaze fitisanitarne preglede kako šumških tako i fito inspekcije tako da bolesnih i zaraženih biljaka nemamo.

Podeli sa prijateljima